En magisk aften – Hypnoseshow

ons 02. des KL. 21:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause

ARRANGØR: JSG Event As

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 1 time før.

ons 02. des — KJØP
  • Torgrim Holte har jobbet med Robbie Williams og hypnotisert kongefamilien i Saudi Arabia. I Sveits ble han promotert sammen med George Clooney, J. Lo og Brad Pitt og har hatt live show på Broadway i New York. I Tyrkia hadde Torgrim eget TV show som gikk over flere sesonger.

Her hjemme er han mest kjent fra sin opptreden på Sportsklubben på VGTV og TV2-serien "Hjelp jeg er hypnotisert" i 2001 og "Over grensen" i 2002.

Dette er noe av det mest spektakulære du kan oppleve live, der du eller dine venner blir kveldens store stjerner under hypnose. I tillegg har vi også med også magiker Daniel Larsen som sikrer en komplett magisk kveld for alle involverte.

ons 02. des KL. 21:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause