Arbeider-partiet – The Musical

tor 29. apr KL. 19:00

VARIGHET: Ca 2 t og 20 min m/pause

ARRANGØR: Teater Ibsen

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

tor 29. apr — KJØP
  • «Vi ville alt godt
    Og kampviljen brant
    Hva faen gikk galt
    Da vi forsvant?»

Fest setebeltene: Forfatteren av Min Venn Fascisten er tilbake! Denne gang med en musikal om arbeiderpartiet. Bli med på en turbulent og humpete reise i Arbeiderpartiets historie for å forstå det som i dag er en intens kamp for å unngå avgrunnen. Reisen byr på bitende satire og sylkvasse kommentarer, pakket inn i fengende popmusikk i alle varianter.

Vi møter en gruppe partislitere fra grasrota i AP, dagen etter et sviende valgnederlag. De fleste er knekt, og alle skylder på alle. Hvorfor har velgerne sviktet dem? Arbeiderpartiet - som bygde landet, som gjennomførte dristige reformer, som hele tiden har forsøkt å fordele ressursene rettferdig - hvorfor klarer ikke de å nå frem til velgerne? Må partiet totalt endre kurs? I så fall i hvilken retning? Mot populisme? Nasjonalisme? Spørsmålene er mange.

For hvilke visjoner er det egentlig som fungerer i Norge, i 2021?
    «Ja, hva gjorde vi feil?
    Når tapte vi?
    Når burde vi skjønt
    At alt var forbi?»