Hvem er DU? Foredrag med Peder Kjøs

man 19. apr KL. 19:00

VARIGHET: Ca 2 timer

ARRANGØR: Atikko As

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

• Hvem er du? Hva vil du? Tør du å være deg selv?

Velkommen til et underholdende og tankevekkende foredrag om de helt store spørsmålene i livet: om selvinnsikt, handlekraft og fellesskap, og om skam, angst og ensomhet. Hvordan kan vi samle oss og bruke kreftene våre til vårt eget og andres beste i en oppjaget, kaotisk verden som vår?

Foredraget "Hvem er DU?" bygger på kunnskap fra psykologi, filosofi, kunst og historie. Peder forteller også fra sitt eget liv og sin praksis som terapeut i mer enn tjue år.

Bio:
    Peder Kjøs er i løpet av de siste årene blitt Norges en av Norges mest profilerte psykologer.

Han er kjent som VGs faste psykologekspert, og han som satte psykisk helse blant unge på dagsorden i den prisbelønte NRK serien «Jeg Mot Meg» og gjennom podcasten « Hos Peder» samt «god bedring».

Peder Kjøs brenner for et åpent samfunn der vi tør å dele våre problemer, og har gitt ut flere bøker som har fått svært gode tilbakemeldinger.

man 19. apr KL. 19:00

VARIGHET: Ca 2 timer