Ingebjørg Bratland

søn 29. nov KL. 19:00

VARIGHET: ca 75 min uten pause

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram dine bestilte varer  og tilpasser stoler.

Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

søn 29. nov — KJØP
  • Klokkene kallar - julebok, ny musikk og turné!

I forbindelse med utgivelsen av juleboken «Klokkene kallar» som utgis 19. oktober på Cappelen Damm, vil Ingebjørg Bratland i år for første gang gjøre et utvalg julekonserter.

Boken er en samling julehistorier, nye og gamle, skrevet av et skrevet av et bredt utvalg av Ingebjørgs favorittforfattere. I tillegg gir hun ut tre nye selvskrevne julelåter – «Jula 2010» 30. oktober, «Hei Desember» 15. november og «Snøen» 26. november. Alle hennes tidligere julelåter, samt de nye, samles i en EP som kommer 26. november!

«Eg song inn «Jul i Svingen» då eg var 15 år gamal, så gjorde eg NRK sin julekonsert etter «Kvelden før kvelden» då eg var 24 år gamal. Men eg måtte altså bli 30 år før eg følte meg klar for å reise på ein juleturné. Trass spesielle tider, eg gler meg veldig til å reise ut å spele konsertar igjen. Håpar me sjåast!».

«Hei, Desember kan du ver så snill, kom å gje oss alle eit heilt nytt år. La det fryse over så me når, til kvarandre til ein ny, bedre vår.» - Henta frå den nye julesongen min «Hei, desember»

Foto: Isabel Watson

søn 29. nov KL. 19:00