Og hjertet er

fre 29. jan KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 t og 30 min u/ pause

ARRANGØR: Teater Ibsen

Arrangementet i amfiet starter presis. Dørene åpner 30 min. før. Foajeén er åpen 1 time før .

fre 29. jan — KJØP
  • OG HJERTET ER EN KOMMUNEFARGA REGNBUE

Stjerneskuddet Mattis Herman Nyquist og slam-poetkongen Fredrik Høyer er tilbake! Med seg på laget har de ingen ringere enn Anne Marit Jacobsen, Hallvard Holmen og Mathilde Skarpsno. Ikke nok med det er to av Europas mest ettertraktede jazzmusikere, Gard Nilssen og André Roligheten, med på laget!

«Og hjertet er en kommunefarga regnbue» er bygget på samtaler med et tyvetalls Skiensborgere og deres historier. Den tar for seg alt det samfunnet byr på av høyder, dype bunner og vanlighet – som både forener, forandrer og skiller oss fra hverandre. Deres historier binder oss sammen – enten om man bor i Skien, på Nøtterøy, London eller Køben.

Dette er en forestilling du ikke vil gå glipp av!

fre 29. jan KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 t og 30 min u/ pause