Færder kulturskole feirer Beethoven

søn 08. nov KL. 16:00

VARIGHET: ca 75 min uten pause

ARRANGØR: Færder kulturskole

Arrangementet i amfiet starter presis. Dørene åpner 30 min. før. Foajeén er åpen 1 time før .

• Ludwig van Beethoven har jubileum. Det er 250 år siden han ble født, og Færder kulturskole vil feire dette med denne konserten i Nøtterøy kulturhus. Her vil publikum få oppleve grupper og enkeltelever som framfører Beethovens musikk, i original og litt mer moderne drakt.

Færder kulturskole har elever i alderen 4 – 19 år fra hele Færder kommune. 16 lærere underviser på ulike instrumenter, sang, teater og visuell kunst.

søn 08. nov KL. 16:00

VARIGHET: ca 75 min uten pause