Ila Autos Jule-banjoshow

fre 11. des KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 t og 45 min

Hvis du ønsker å være i foajeen før arrangementet starter må du forhåndsbestille bord. Da setter vi fram dine bestilte varer på bordet, tilpasser stoler og du sikrer deg plass.

Om du ikke har bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før. Det er ikke tillatt å bestille bord uten å kjøpe snacks & drikke.

fre 11. des — KJØP
  • Gutta samler nok en gang gamle og nye fans og plukker julen inn på Klubbscenen. Showet skal være litt som juleaften formiddagen på NRK; Mye gammelt og litt nytt.

Og ellers blir det pepperkaker, overraskelser og banjo for hele slanten. Fjorårets julebanjoshow på Klubbscenen ble helt utsolgt, så vi flytter derfor årets konsert til amfiet.

Velkommen!

fre 11. des KL. 20:00