Bugge Wesseltoft

tir 21. des KL. 18:00

VARIGHET: ca 90 min

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 - 15 min. før.

tir 21. des — KJØP
  • Julen 2010 ble alle platebutikker i Norge støvsugd for Bugge Wesseltofts ”It’s snowing on my piano” – kanskje den eneste juleplata som kan betegnes som en klassiker. Albumet fra 1997 er kanskje den vakreste juleplata som er laget, og denne kvelden får vi tradisjonen tro oppleve den LIVE fra scenen i Nøtterøy Kulturhus. Blir det julestemning uten?

"Snowing on my piano" ble laget ut fra et ønske om ro og fred i jula, og en pause fra stress, gavehysteri og det å måtte være så voldsomt lykkelig hele tiden. Det å være glad i hverandre og ha tid til hverandre er det viktigste vi kan drive med i julen, sier Wesseltoft.

Bugge Wesseltoft er en av Norges fremste jazzpianister. Han byr på vakre, neddempede instrumentaltolkninger av noen av våre kjæreste juletoner, samt flere egenkomponerte stykker.

tir 21. des KL. 18:00

VARIGHET: ca 90 min