Matias Hilmar Iversen

fre 23. okt KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Klubbscenen

VARIGHET: Ca 1 t og 15 min

Du får plass ved et bord på konserten. Kun servering ved bord. Forhåndsbestill gjerne snacks & drikke, så står det klart når du kommer. Foajeen er åpen 1 time før konsert.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

fre 23. okt — KJØP
  • Matias Hilmar Iversen fronter Spellemannsvinnende Ila Auto som låtskriver og vokalist. Han ga ut sitt først solo-
    album for to år siden og høstet lovord fra kritikerne.

Og snart er han klar med album nummer to. Uten bluegrassbandet sitt har ikke Matias helt forlatt americanamusikken – det er både banjo og steelgitar, men samtidig mer av en pop-
    feeling i retning 60-tallets California og svensk nittitallspop.

********************************

På Klubbscenen tilbyr vi konserter tett på artistene. Om dere er flere som ønsker å sitte sammen, er det fint om dere kjøper billetter i en bestilling. Så vet vi fordelingen av bord og folk.
    Av smittehensyn blir det bordservering. Forhåndsbestill gjerne i forbindelse med billettkjøpet.

fre 23. okt KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen