Julematiné

fre 18. des KL. 12:00

fre 18. des KL. 14:30

VARIGHET: Ca 1 t

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

fre 18. des — KJØP
  • Marinemusikken runder igjen av et hektisk og innholdsrikt musikkår med en klassisk julematiné for store og små.

Marinemusikkens Julematiné er en hyggelig familieforestilling med levende lys, vakker sang og klassiske juleperler. Korpsets musikere har som alltid nisseluene klare og får i år igjen god hjelp fra Hilde Trongen og barnesolister.

Vi lover både barn og voksne, kjente og kjære sanger og juletoner, som garantert vil få deg i den rette julestemningen.

Dirigent er i år Trond Madsen.

fre 18. des KL. 12:00

fre 18. des KL. 14:30