deLillos

tor 10. des KL. 21:00

VARIGHET: 75 min uten pause

ARRANGØR: ArtPro As

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram dine bestilte varer  og tilpasser stoler.

Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

tor 10. des — KJØP
  • deLillos ble dannet i Oslo i 1984. Gruppen blir regnet som en av de mest markante i norsk musikkliv fra 1980-tallet og frem til i dag. Sammen med Raga Rockers, DumDum Boys og Jokke & Valentinerne blir deLillos referert til som en av de fire store norske rockegruppene.

deLillos har i 30 år vært et av landets viktigste pop- og rockband, og de har jevnlig levert kvalitet både tekstlig, musikalsk og kreativt. De har vært kompromissløse i sitt uttrykk og tro mot sitt univers, samtidig som de har utfordret det kreative både når det kommer til format og innhold.

Bandet har vunnet Spellemannprisen to ganger: for Neste sommer fikk de Spellemannprisen 1993 i klassen rock og for Sent og tidlig fikk de Spellemannprisen 1995 i klassen gruppe. Bandet fikk også Gammleng-prisen i klassen pop i 1994. Bandet har i tillegg vært nominert til Spellemannprisen i klassen rock fire ganger: i 1987 for Før var det morsomt med sne, i 1989 for Hjernen er alene, i 1997 for Stakkars og 2000 for Kast alle papirene, samt i klassen Popgruppe i 2010 for Hjernen er alene i Operaen. I tillegg har de vært nominert til Årets spellemann i 1994, årets låt for «Smak av honning» i 1995 og tidenes norske hit for «Neste sommer» i 2001.

Lars Lillo-Stenberg deltok i Hver gang vi møtes i 2014. Samme høst ga deLillos ut albumet "Rett og slett livet" til strålende kritikker. Albumet lå på 1. plass på iTunes og VG albumlista etter utgivelsen.

deLillos feiret i 2015 30 årsjubileum som plateartist, med konserter over det ganske land og avsluttet med 10 dagers konsert i Oslo, hvor de like godt framførte alle sine 240 utgitte låter live.

Siden sommeren 2016 har bandet utgitt albumene “Peiling på seiling”, “La oss ble fri for all nostalgi" og «Sveve over byen med Kringkastingsorkesteret» som alle har blitt mottatt med strålende kritikker.

I 2019 har deLillos gjort noe de aldri har prøvd tidligere, med utgivelse av hele fire(!) singler på digitale plattformer, samlet på to vinylsingler - «Se på et tre» og «Yoko». Som kronen på verket ga bandet ut albumet «Dum som et menneske» i januar 2020, og nå er de igjen på turné.

tor 10. des KL. 18:30

tor 10. des KL. 21:00