Human

tor 15. okt KL. 19:30

VARIGHET: 50 min

Hvis du ønsker å være i foajeen før arrangementet starter må du forhåndsbestille bord. Da setter vi fram dine bestilte varer på bordet, tilpasser stoler og du sikrer deg plass.

Om du ikke har bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før. Det er ikke tillatt å bestille bord uten å kjøpe snacks & drikke.

tor 15. okt — KJØP
  • Human setter søkelyset på psykisk helse. Gjennom en kombinasjon av moderne dans, visuell teknologi og spesiallaget musikk og lyd, visualiseres menneskets indre kamp.

Dette er en soloforestilling hvor alle visuelle inntrykk er skapt ved å kun bruke danseren sine kroppsdeler og bevegelser.

- Hun er aldri alene på scenen, danseren i Human. På flere skjermer, gjennom videoprojeksjoner og effekter, visualiseres alle hennes indre demoner. Selv om forestillingens overordnede tematikk er schizofreni, kan vi alle sammen kjenne oss igjen i livets frustrasjoner.

Jannecke Weeden er kjent som programleder fra bl.a. Nordens Perler på TV3. Hun har også stått frem i mediene om sine utfordringer med angst. Hun vil innlede 30 min før forestilling.

"Det er vakkert, det er rått, det er ærlig og insisterende!"
    Dansefestival Barents 2017. Marie Hermo Jensen.

"Smerten er der - søken er der og vi kan alle sammen relatere til ulike følelser og situasjoner."
    Dansefestival Barents 2017

Medvirkende: Konsept/idé: Tharan Revfem, regi: Tharan Revfem og Espen Haslene, koreografi: av Tharan Revfem, film og visuals: Tundra* ,utøver: Nina Biong, Kkomponist: Finn Vine, lysdesign: Espen Haslene og Tharan Revfem, film fotograf: Kristoffer Archetti.
    Produsert av Plire Multi

tor 15. okt KL. 19:30