Tenorane og Steffen Horn

tor 26. nov KL. 18:00

VARIGHET: 75 min

ARRANGØR: Tenorane v/ Hundsnes

Hvis du ønsker å være i foajeen før arrangementet starter må du forhåndsbestille bord. Da setter vi fram dine bestilte varer på bordet, tilpasser stoler og du sikrer deg plass.

Om du ikke har bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før. Det er ikke tillatt å bestille bord uten å kjøpe snacks & drikke.

tor 26. nov — KJØP
  • Så ha ei god jul, då!

Med Tenorane og Steffen Horn - Julestemningen er garantert!

Tenorane og Steffen Horn klare for den nyeste utgaven av ”Så ha ei god jul, då!” Med helt ny regi og tekster av Tore Nysæther, sprer de julemusikk over hele landet i førjulstida.

Gruppa, som består av tenorane Henrik Hundsnes, Aasmund Kaldestad og David Fielder, og pianisten Steffen Horn, har spesialisert seg på klassisk musikk med innslag av humor og sjangerblanding.

Dei har mottatt strålande kritikkar og mottakelsar frå publikum sidan starten i 2011.

-Me tilstrebar oss å synge det meste på norsk, men i år har me leita opp ein del godbitar frå den klassiske juletradisjonen frå Tyskland, Italia og Frankrike, sier Aasmund Kaldestad

Programmet vil vidare bestå av kjente julesongar, nyskrevne songar, Ave Maria, Panis angelicus, og sjølvsagt, ”O helga natt”.

tor 26. nov KL. 18:00

VARIGHET: 75 min