2010 Lollywood

tor 22. okt KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause

Hvis du ønsker å være i foajeen før arrangementet starter må du forhåndsbestille bord. Da setter vi fram dine bestilte varer på bordet, tilpasser stoler og du sikrer deg plass.

Om du ikke har bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før. Det er ikke tillatt å bestille bord uten å kjøpe snacks & drikke.

tor 22. okt — KJØP
  • En romantisk actionkomedie for folk flest!

Salaam aleikum!

I Statsteatrets 9ende forestilling ønsker vi velkommen til vår egen samtid. Denne gangen har vi lagt ut på en lang reise i håp om å få øye på oss selv. Handlingen er nemlig lagt til Lahore, Pakistan.Vi følger et norsk filmselskap i sine bestrebelser på å lage en thriller av internasjonalt kaliber. Med i det mangslungne teamet finner vi også den norske skuespilleren Shahid Khan. Filmteamet kjemper mot klokken, kreditorer, korrupsjon og konspirasjoner, samt et ublidt møte med en tiger. Vil filmen noensinne bli ferdig?

Velkommen til en fundamental reise i skyggen av mangotrærne. Velkommen til en historie for folk flest.

Medvirkende:
    Per Kjerstad,
    Gard b. Eidsvold,
    Cato Skimten Storengen og
    Kim Sørensen.
    Regi: Yngve Sundvor.
    Dramaturg: Morten Kjerstad.
    Av: Yngve Sundvor og Statsteatret.

tor 22. okt KL. 19:00

VARIGHET: ca 90 min uten pause