Latter Live – på turné

fre 04. des KL. 19:00

VARIGHET: ca.75 min uten pause

ARRANGØR: Standup Norge

Hvis du ønsker å være i foajeen før arrangementet starter må du forhåndsbestille bord. Da setter vi fram dine bestilte varer på bordet, tilpasser stoler og du sikrer deg plass.

Om du ikke har bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før. Det er ikke tillatt å bestille bord uten å kjøpe snacks & drikke.

fre 04. des — KJØP
  • Stand Up Norge presenterer:
    «LATTER LIVE – på turné!»
    Landets fremste standup-komikere, som kjent fra NRK

KOMIKERNE VENDER TILBAKE TIL SCENEN!

De siste årene og gjennom tre sesonger har mange fått med seg «Latter Live» på NRK. I denne programserien får landets ledende standup-komikere lov til å boltre seg i beste sendetid fra Latter på Aker Brygge.

Disse sesongene hadde i gjennomsnitt 6-800.000 seere hver uke og har gitt standup-sjangeren et oppsving på live-scener over hele landet.
    Nå får man altså muligheten til å få med seg denne suksessen i levende live, når de mest populære komikerne fra TV-serien legger ut på turné med sceneproduksjonen kjent fra TV. Dette blir show!

Det er som kjent krevende tider for alle som lever av å samle mennesker, så det er derfor med stor glede at vi nå kan informere om at komikerne returnerer til scenen igjen.

Hvilke komikere som står på scenen denne kvelden blir kjent om ikke lenge.
    Så kjære publikum – ta godt imot: LATTER LIVE – direkte fra NØTTERØY KULTURHUS – vi gleder oss til å le sammen med deg igjen!

fre 04. des KL. 19:00

VARIGHET: ca.75 min uten pause