Latter Live – på turné

fre 04. des KL. 21:30

VARIGHET: ca.75 min uten pause

ARRANGØR: Standup Norge

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram dine bestilte varer  og tilpasser stoler.

Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

fre 04. des — KJØP
  • KOMIKERNE VENDER TILBAKE TIL SCENEN!

De siste årene og gjennom tre sesonger har mange fått med seg «Latter Live» på NRK.
    I denne programserien får landets ledende standup-komikere lov til å boltre seg i beste sendetid fra Latter på Aker Brygge.
    Se mer her: https://tv.nrk.no/serie/latter-live

Disse sesongene hadde i gjennomsnitt 6-800.000 seere hver uke og har gitt standup-sjangeren et oppsving på live-scener over hele landet. Nå får man altså muligheten til å få med seg denne suksessen i levende live, når de mest populære komikerne fra TV-serien legger ut på turné med sceneproduksjonen kjent fra TV. Dette blir show!

Det er som kjent krevende tider for alle som lever av å samle mennesker, så det er derfor med stor glede at vi nå kan informere om at komikerne returnerer til scenen igjen. Vi kan nå fortelle at følgene kommer til Nøtterøy Kulturhus:

Cecilie Steinmann Neess
    Cess får alt hun tar i til å bli til gull. Hun har en liksom-klønete komisk utstråling, er musikalsk i alt hun gjør og en stor typetegner. Hun utstråler en uimotståelig sjarme, en smittende spilleglede og snakker fritt, småfrekt og uanstrengt om alt mellom himmel og jord. Enten hun tar for seg hverdagslige betraktninger eller personlige utfordringer er resultatet stort sett at salen rister av latter.

Jonna Støme
    Siden han debuterte som standupkomiker for nesten tjue år siden har Jonna elsket å stå på scenen og publikum har elsket ham fra første stund.Han har en uimotståelig sjarm, et smittende smil og en unik evne til å finne stor humor i bittesmå hverdagslige ting.

Ahmed Mamow
    Ahmed er en komiker som brått fikk et bredere nedslagsfelt da et par av vitsene hans fra Latter Live gikk viralt. En selvlært stand up komiker som på få år har etablert seg som en av de største talentene i norsk humorbransje. Han har stått på de største og de minste scenene i Norge, og har opparbeidet seg et rykte som både komikernes og publikums favoritt.

Så kjære publikum – ta godt imot: LATTER LIVE – direkte fra NØTTERØY KULTURHUS – vi gleder oss til å le sammen med deg igjen!

fre 04. des KL. 19:00

fre 04. des KL. 21:30