Benedicte Torget release konsert

ons 14. okt KL. 20:00

VARIGHET: ca 75 min uten pause

Hvis du ønsker å være i foajeen før arrangementet starter må du forhåndsbestille bord. Da setter vi fram dine bestilte varer på bordet, tilpasser stoler og du sikrer deg plass.

Om du ikke har bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før. Det er ikke tillatt å bestille bord uten å kjøpe snacks & drikke.

ons 14. okt — KJØP
  • "diamonds" - 7 dialogues. Tekster og låter av Benedicte Torget.

Den erfarne sangeren og låtskriveren har laget et originalt og melodisk album med en dyp klangbunn. Benedicte, for mange kjent som musikernes og sangernes sanger, har en stemme med en berøringskraft av de sjeldne. I det nye bandet hennes har hun med seg musikere kjent fra internasjonale scener, alle lydhøre med et unikt uttrykk. Sangtekstene handler om de åpne møtenes klarhet. Om å oppdage den andre, omverdenen og seg selv med fornyet tillit. Musikken er inspirert av samspillet som oppstår mellom utøvere som virkelig lytter til hverandre, av viser og verdensjazz, øyeblikket og pausenes poesi.

Benedicte Torget - sang
    Øystein Sevåg - tangenter
    Olav Torget - gitarer
    Gjermund Silset - bass