Prøysen, snekker Andersen og julenissen

man 14. des KL. 16:15

man 14. des KL. 18:00

VARIGHET: Ca 1 time

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

man 14. des — KJØP
  • I år blir det en merkelig og spennende julaften for snekker Andersen! På vei til vedskjulet for å ta på seg julenissedrakten, kolliderer han med en annen i julenissedrakt. Han sier han er julenissen, og kanskje de skal bytte? Julenissen går til snekker Andersens barn og snekker Andersen går til julenissens.

Men hvordan er julenissebarn? Er de veldig forskjellige fra vanlige barn? Og hva i all verden skal de få til jul? Snekker Andersen tar oppdraget!

Velkommen til en rotnorsk juleforestilling som, i tillegg til historien om Snekker Andersen og julenissen, presenterer mange av Prøysens udødelige sanger som «Romjulsdrøm», «Musevisa», «Julekveldsvisa». Vi garanterer at julestemningen vil legge seg som et varmt og godt teppe rundt hele familien!

Alder: Passer fra 3-4 år og oppover.
    Av og med Victoria Productions

man 14. des KL. 16:15