Oslo Gospel Choir

ons 16. des KL. 18:00

ons 16. des KL. 20:30

VARIGHET: Ca 80 min

Hvis du ønsker å være i foajeen før arrangementet starter må du forhåndsbestille bord. Da setter vi fram dine bestilte varer på bordet, tilpasser stoler og du sikrer deg plass.

Om du ikke har bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før. Det er ikke tillatt å bestille bord uten å kjøpe snacks & drikke.

ons 16. des — KJØP
  • I over 30 år har Oslo Gospel Choir fylt kirker og konserthus både i Norge og i utlandet. I 1992 ga koret ut platen "Tusen Julelys", og dirigent Tore W. Aas skrev julesangen «En stjerne skinner i natt». Over tusen konserter og mer enn 2 millioner solgte album senere, er koret fremdeles en av Norges fremste formidlere av julens budskap og stemning. Julekonsert med Oslo Gospel Choir har for mange blitt en fast førjulstradisjon.

Opplev Oslo Gospel Choir og deres stemningsfulle julekonsert «En stjerne skinner i natt» du også!

ons 16. des KL. 18:00

ons 16. des KL. 20:30