Thea & The Wild

tir 20. okt KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Klubbscenen

VARIGHET: ca 75 min

Du får plass ved et bord på konserten. Kun servering ved bord. Forhåndsbestill gjerne snacks & drikke, så står det klart når du kommer. Foajeen er åpen 1 time før konsert.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tir 20. okt — KJØP
  • Med to fengende, kritikerroste album i bagasjen og et tredje kokende i studio har Thea Glenton Raknes allerede markert seg som en av landets sterkeste låtskrivere og vokalister. Musikken hennes plasserer seg et sted mellom sjangrene indie, pop, folk og rock, og kan beskrives som fengende, tidløs, rørende og til tider også dansbar.

Etter å ha startet karrieren i Oslogryta på stamstedene Garage, Revolver, Last Train, Parkteatret og Blå har hun turnert landet rundt og spilt på det som er av klubber og store festivaler her til lands. Musikken hennes har fått strålende mottakelser i både inn- og utland, med Spellemannsnominasjon og skryt fra selveste Rolling Stone Magazine som trakk frem hennes siste skive “Ikaros” som et av de 10 beste albumene å streame da det kom våren 2018.

Thea har en nerve og en tilstedeværelse på scenen som er få forunt, og når hun til høsten spiller et lite utvalg konserter i duo-format har hun med seg ingen ringere enn produsent og gitarist Cato “Salsa” Thomassen på gitar og tangenter.

****************
    På Klubbscenen tilbyr vi konserter tett på artistene. Om dere er flere som ønsker å sitte sammen, er det fint om dere kjøper billetter i en bestilling. Så vet vi fordelingen av bord og folk.

Av smittehensyn blir det bordservering. Forhåndsbestill gjerne i forbindelse med billettkjøpet.

tir 20. okt KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen