Oscar Danielson

tor 24. sep KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Klubbscenen

VARIGHET: ca 75 min

Arrangemente starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tor 24. sep — KJØP
  • Oscar Danielson er sin egen sjanger, og av mange ansett som Sveriges beste tekstforfatter. Etter albumet «Stockholm i mitt hjärta» (2011) med låta «Besvärjelse» har han fått et stadig større publikum, og turnert flittig i hele Skandinavia. I tilfellet Oscar Danielson kan man trygt slå fast at den sympatiske svensken er en stor norgesvenn. Danielsons låtunivers har en egen evne til å begeistre og fascinere det norske folk. Nøtterøy Kulturhus har han besøkt flere ganger og til høsten er han altså tilbake.

Vi kan vel rett og slett si det blir en særdeles fin kveld med sanger om kjærlighet, fulle av alvor og dypt menneskelige observasjoner, krydret med humoren som er Oscars kjennetegn.

***********************
    På Klubbscenen tilbyr vi konserter tett på artistene. Om dere er flere som ønsker å sitte sammen, er det fint om dere kjøper billetter i en bestilling. Så vet vi fordelingen av bord og folk.

Av smittehensyn blir det bordservering. Forhåndsbestill gjerne i forbindelse med billettkjøpet.

tor 24. sep KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

VARIGHET: ca 75 min

Arrangemente starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

tor 24. sep — KJØP