Verdens nest kuleste forestilling

VARIGHET: ca 1t uten pause

ARRANGØR: Riksteatret

man 12. okt — KJØP
  • Så gøy at man aldri trenger å gå på teater igjen!

Drømmer du om å se en teaterforestilling om det aller kuleste du vet, eller få være med på å bestemme hva verdens nest kuleste forestilling skal handle om? Da må du ta turen til kulturhuset! Denne forestillingen er fredagskveld OG lørdagskveld OG bursdag på én gang!

Det Andre Teatret har markert seg som et av de mest lekne og innovative teatrene vi har i landet, med noen av de morsomste aktørene på scenen. Nå legger de ut på veien sammen med Riksteatret. I samarbeid med publikum skal de lage impro-show for hele familien, der små og store får være med på å bestemme hva som skal skje.

En underholdningsbombe for hele familien – for barn fra 5 år.

På scenen
    Cathrine Frost Andersen, Ellen Bendu, Mats Eldøen, Kristine Grændsen, Mats Holm, Deniz Kaya, Veslemøy Mørkrid, Mari O. Thingelstad og Olli Wermskog

Team
    Regissør: Tony Totino, Scenograf: Monica Valsø, Kostymedesigner: Jenny Bernson, Lyddesigner, Lysdesigner: Henrik Stoltz Vernegg, Kunstnerisk ansvarlig ved Det Andre Teatret: Mats Eldøen, Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen og Koordinator DAT: Silvia Rodriguez Gimenez