Pust

fre 02. okt KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 t 30 min uten pause

ARRANGØR: Riksteatret

Hvis du ønsker å være i foajeen før arrangementet starter må du forhåndsbestille bord. Da setter vi fram dine bestilte varer på bordet, tilpasser stoler og du sikrer deg plass.

Om du ikke har bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før. Det er ikke tillatt å bestille bord uten å kjøpe snacks & drikke.

fre 02. okt — KJØP
  • En moderne kjærlighetshistorie.

De står i køen på Ikea. Et barn? spør han plutselig. Skal vi starte en familie? Hun blir overrumplet. Må ut. Jeg trenger et øyeblikk, sier hun.

I en serie lynraske scener fortelles en moderne kjærlighetshistorie. Vi er med gjennom en samtale som varer livet ut. Det handler om de små og store valgene vi gjør i livene våre. Replikkene går som ping-pong. Den britiske dramatikeren Duncan Macmillan har selv beskrevet stykket som en blanding av stand up, en dans og en brytekamp. Det er som å tyvlytte til en privat samtale. Det er morsomt og gripende. Lett å kjenne seg igjen i. Selv når verden står på hodet og kloden ikke er til å kjenne igjen.

"Pust" settes opp over hele verden, nå sist i London og på Broadway i New York med hovedrolleparet fra The Crown sesong 1-2. I Riksteatrets versjon møter du de to unge og lovende skuespillerne, Kamilla Grønli Hartvig og Axel Bøyum. Mange vil kjenne Axel fra TV-seriene Heksejakt, Heimebane og Øyevitne. Kamilla er snart aktuell i en ny serie på HBO Nordic. Ingrid Olava står for musikken og regien er ved Marie Blokhus.

På scenen
    Axel Bøyum og Kamilla Grønli Hartvig

Team
    Regissør: Marie Blokhus, Kostymedesigner, Scenograf: Katja Ebbel Frederiksen, Komponist: Ingrid Olava, Lysdesigner: Oscar Udbye, Lyddesigner: Nils Wingerei og Produsent: Rebecca Mathisen