Erik Bertrand Larssen

man 13. sep KL. 19:00

VARIGHET: Ca 2 timer uten pause

ARRANGØR: Atikko As

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

man 13. sep — KJØP
  • Det er bare å gønne på! - Foredrag med Erik Bertrand Larssen
    Norges fremste mentaltrener og kanskje mest etterspurte foredragsholdere en nå endelig tilbake!

Erik Bertrand Larssen har dykket ned i egne erfaringer, både personlig og som mentaltrener, og har utviklet et splitter nytt og dønn ærlig foredrag som forteller deg hvordan du kan tenke mer optimalt for å oppnå ønskede endringer.

Han appellerer til følelsene hos publikum og forteller om egne opp- og nedturer, hans erfaringer med å jobbe med mennesker som presterer helt i verdenstoppen på sitt felt, og avslører metoder og teknikker for å bli bedre – uansett hva du driver med.

Erik mener at alle kan yte bedre og kjenne mer på go’følelsen ved å bli mentalt sterkere. Han overrasker mange med sin direkthet, men også åpenhjertighet og sårbarhet. Å trene på den optimale holdningen og innstillingen er fullt mulig gjennom mental trening, og i dette motiverende foredraget forteller Erik deg hvordan.

Erik gir deg konkrete verktøy for å skape de endringene du ønsker, og for å prestere på et høyere nivå!

Bio:
    Erik Bertrand Larssen er utdannet befal, fallskjermjeger, siviløkonom og forfatter. Han har hatt enorm suksess med bøkene «Bli Best», «Helvetesuka» og «NÅ!». Bøkene har solgt mer enn 500.000 eksemplarer og har blitt oversatt til tretten språk. Som mental trener har han både jobbet for næringslivet og med mange av landets fremste toppidrettsutøvere, som f. eks. Martin Johnsrud Sundby, Stig-André Berge, Casper Ruud og Suzann Pettersen.
    I forsvaret tjenestegjorde han i Kosovo, Bosnia, Makedonia og Afghanistan. Han er tildelt ‘Forsvarsmedaljen med laurbærgren’ for fremragende innsats for forsvaret. I de senere årene har han vært ansatt som mental trener for det globale konsulentselskapet Boston Consulting Group (BCG) og finansselskapet Arctic Securities AS.

man 13. sep KL. 19:00

VARIGHET: Ca 2 timer uten pause