The Johnny Cash Roadshow

søn 01. nov KL. 19:00

VARIGHET: 2 timer inkl.pause

søn 01. nov — KJØP
  • Johnny Cash, amerikaneren med den forførende barytonstemmen underholdt en hel verden i over 50 år, og regnes som en av de største innen både country- og rock and roll-sjangeren.

Johnny Cash Roadshow gikk for full sal på Nøtterøy Kulturhus høsten 2017 og 1. november er de altså tilbake. Denne kvelden tas publikum med på en reise inn i det musikalske universet til Johnny Cash; fra starten på 1950-tallet og fram til 2002, året før han døde. På reisen får du gjenhør med sanger som «Ring of Fire», «Walk the Line» og ikke minst duettene «Jackson» og «If I Were a Carpenter» mellom Johnny Cash og kona June Carter.

The Johnny Cash Roadshow, frontet av prisbelønte singer/songwriter Clive John, gjenskaper med forbløffende nøyaktighet hvordan det var å være på et ekte Cash show. I tillegg til fullt band møter vi også Emily Heighway som June Carter.

The Johnny Cash Roadshow har også blitt lagt merke til av Carter-Cash familien:

«As a member of this family, the Cash Family, I was in awe of how incredible the performances were. Clive and Jill capture my Grandfather and Grandmother JUST as they were in this world they put a mark in. And not just the focus of the show, being those two talents, but the rest of the crew, absolutely brilliant. I have never seen a stand up bass spun around that fast, just to predict the perfect punctuation for landing! And don’t get me started on the electric and the drums! AMAZING! I sincerely believe that there is an art form to ‘tributing’, but this was absolutely authentic to the point where it felt as if it wasn’t a tribute, per say, it was a rock-n-roll gig! Given by some sincere rock-n-rollers! I am a fan! »
    Caitlin Crowell (Granddaughter of Mr. Johnny Cash and Mrs. June Carter Cash)

«His resemblance is uncanny»
    Rossane Cash (Eldest daughter of Johnny Cash)

søn 01. nov KL. 19:00

VARIGHET: 2 timer inkl.pause