Pulse of Floyd

lør 13. nov KL. 20:00

VARIGHET: ca 2t

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

lør 13. nov — KJØP
  • KONSERTEN FLYTTES!
    Færder kommune ser seg nødt til å flytte noen arrangementer på Nøtterøy Kulturhus. Kjøpte billetter vil gjelde for ny dato og billettkjøperne blir kontaktet når ny dato er satt.

I henhold til regjeringens nasjonale anbefalinger om å utsette arrangementer som samler folk fra flere kommuner, vil programmet ut februar flyttes. Kulturhuset har publikum fra hele Vestfold, og selv om det er lokalisert på Nøtterøy er det gjennomsnittlig bare 50% av de besøkende som er bosatt i Færder kommune.

Tiltaket vil gjelde fra 1. februar til og med 28. februar. Da håper vi regjeringen har bedre oversikt over situasjonen og at retningslinjene justeres deretter.

****************************"

Pulse of Floyd har blitt en suksess på norske kulturscener, og er kjent for sine autentiske fremføringer av Pink Floyds musikk. Nøtterøy Kulturhus sitt publikum har ved flere anledninger kunne glede seg over gruppa som tolker Pink Floyd musikk på en fantastisk måte.

Pulse of Floyd er som veteraner å regne med sin hyllest til Pink Floyd. Klassiske perler fra «Dark Side of The Moon», «The Wall», «Wish You Were Here», «Animals», «Division Bell» m.m. fremføres med perfeksjonisme og lidenskap. I tillegg byr også Pulse of Floyd på et spektakulært laser- og lys- og AV-show når bandet entrer scenen med 6 musikere og 4 sangere.

lør 13. nov KL. 20:00

VARIGHET: ca 2t