Pulse of Floyd

lør 20. feb KL. 21:30

VARIGHET: ca 2t

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

lør 20. feb — KJØP
  • "Pulse of Floyd har blitt en suksess på norske kulturscener, og er kjent for sine autentiske fremføringer av Pink Floyds musikk. Nøtterøy Kulturhus sitt publikum har ved flere anledninger kunne glede seg over gruppa som tolker Pink Floyd musikk på en fantastisk måte.

Pulse of Floyd er som veteraner å regne med sin hyllest til Pink Floyd. Klassiske perler fra «Dark Side of The Moon», «The Wall», «Wish You Were Here», «Animals», «Division Bell» m.m. fremføres med perfeksjonisme og lidenskap. I tillegg byr også Pulse of Floyd på et spektakulært laser- og lys- og AV-show når bandet entrer scenen med 6 musikere og 4 sangere.

lør 20. feb KL. 21:30

VARIGHET: ca 2t