Pulse of Floyd

lør 20. feb KL. 20:00

VARIGHET: ca 2t og 15 min

Arrangementet i amfiet starter presis. Dørene åpner 30 min. før. Foajeén er åpen 1 time før .

lør 20. feb — KJØP
  • Albumet´Wish You Were Here´ står i fokus når Pulse of Floyd gjør årets turnè for 2020.

Pink Floyd lanserte albumet for 45 år siden med sterke låter som Shine On You Crazy Diamond, Wish You Were Here og Welcome to the Machine.

Men også klassikere fra Dark Side of the Moon, Animals, The Wall, A Momentary Lapse of Reason og Division Bell kan oppleves når Pulse of Floyd står på scenen på Nøtterøy Kulturhus lørdag 19. september 2020.

Pulse of Floyd gjorde seg spesielt bemerket under samarbeids-konserten med Forsvarets Stabsmusikkorps på Akershus Festning i august 2017 som ble ”et musikalsk mesterverk på en magisk arena” ifølge bransjefolk. Konserten er nå utgitt på DVD og CD.

Pulse of Floyd har blitt en suksess på norske kulturscener, og er kjent for sine autentiske fremføringer av Pink Floyds musikk. Et spektakulært laser- og lys- og AV-show følger Pulse of Floyd når de entrer scenen med 10 musikere.

lør 20. feb KL. 20:00

VARIGHET: ca 2t og 15 min