Woodstock The `69 Experience

VARIGHET: Ca 2 timer med pause

ARRANGØR: Øyvind Kristoffer Sæther

fre 13. nov — KJØP
  • Showet denne kvelden er en hyllest til artistene, musikken, følelsen og stemningen fra Woodstockfestivalen i 1969 og markerer også 50 års jubileet.

Konserten fremføres av erfarne og dedikerte musikere med en spesiell forkjærlighet for musikken fra denne tidsepoken. Showet Woodstock The `69 Experience vil være en tidsreise hvor publikum får oppleve noen av de musikalske høydepunktene fra den 3 dager lange legendariske festivalen.

Woodstock i 1969 samlet nær en halv million mennesker og levde virkelig opp til intensjonen om å fremme musikk, fred og kjærlighet. Her møttes mennesker i alle aldre og fra fjern og nær. De kom for å se både unge fremadstormende musikere som bla. den 22 år gamle Carlos Santana og den 25 år gamle Joe Cocker, som der fikk sitt store internasjonale gjennombrudd. Der fikk de også oppleve allerede etablerte store artister som; Janis Joplin, Jimi Hendrix, The Who, Creedence Clearwater Revival m.fl.

fre 13. nov KL. 20:00

VARIGHET: Ca 2 timer med pause