Mio, min Mio

tor 03. des — KJØP

*********************************************************

Astrid Lindgrens eventyrlige klassiker

Mio, min Mio er historien om den foreldreløse gutten som blir prins Mio. En storslått og vakker fortelling om savn og ensomhet, vennskap og ondskap og det sterke båndet mellom barn og foreldre.

Bo Vilhelm Olson bor hos fosterforeldre som mener det var en ulykke å få ham i hus. En dag han sitter alene på en benk skjer det noe merkelig. Han blir ført til i Landet i det Fjerne. Der venter hans far Kongen, som har lengtet etter ham siden han ble født.

Denne vakre forestillingen i Hilde Brinchmanns regi ble kåret til "Årets beste barneforestilling", Heddaprisen 2019. Med Riksteatret får barn og voksne over hele landet oppleve teatereventyret der de selv bor.

Aldersgrense: 6 år. Begrenset antall plasser, så vær tidlig ute med å sikre deg billett.

"En fantastisk opplevelse"
    Romsdals Budstikke (6)

"Magiske, mytiske Mio"
    Sunnmørsposten (5)

"Det er ikke få voksne som har kommet hulkende ut fra denne sterke barneforestillingen."
    Hedda-juryens begrunnelse

På scenen
    Maja Evenshaug Christiansen, Iver Innset og Dagfinn Tutturen

Team
    Regissør: Hilde Brinchmann, Scenograf: Paul Sebastian Garbers, Kostymedesigner: Helena Andersson, Lysdesigner: Jonas P A Fuglseth, Lyddesigner, Komponist: Eirik Myhr og Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Av Astrid Lindgren. I Hilde Brinchmanns dramatisering
    Forlag: Nordiska A.p.S - København
    Premiere: Oslo / Nydalen 17. okt 2020
    Turnépremiere: Vadsø 21. okt 2020

Produsert av Teatret Vårt i samarbeid med Nordland Teater. Produsert for turné av Riksteatret.

ons 02. des KL. 16:30

ons 02. des KL. 18:30