Tore Sagen gjør standup

søn 19. sep KL. 21:30

VARIGHET: Ca 1 t

ARRANGØR: Feelgood & iStage

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

søn 19. sep — KJØP
  • Tore Sagen skal gjøre sitt aller første solo-show.

I Tore Sagen gjør standup tar Tore skrittet ut av TV- og radiostudioets trygge rammer for å prøve seg på den pureste komedieformen av dem alle: Standup.

Tore Sagen er kjent fra humortrioen Radioresepsjonen og TV-serien Side om Side på NRK. I tillegg har han vært med i en rekke andre TV-programmer som Ukens vinner, Brille, Radioresepsjonen på TV, Presten og Nytt på Nytt.

søn 19. sep KL. 19:00

søn 19. sep KL. 21:30