Tore Sagen gjør standup

fre 19. mar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 t

ARRANGØR: Feelgood & iStage

Arrangementet i amfiet starter presis. Dørene åpner 30 min. før. Foajeén er åpen 1 time før .

fre 19. mar — KJØP
  • Tore Sagen skal gjøre sitt aller første solo-show.

I Tore Sagen gjør standup tar Tore skrittet ut av TV- og radiostudioets trygge rammer for å prøve seg på den pureste komedieformen av dem alle: Standup.

Tore Sagen er kjent fra humortrioen Radioresepsjonen og TV-serien Side om Side på NRK. I tillegg har han vært med i en rekke andre TV-programmer som Ukens vinner, Brille, Radioresepsjonen på TV, Presten og Nytt på Nytt.

fre 19. mar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 1 t