Seven Drunken Nights

lør 26. sep KL. 19:30

VARIGHET: Ca 2 timer

lør 26. sep — KJØP
  • Opplev historien om Irlands stolte sønner The Dubliners! Nå kommer det irske showet Seven Drunken Nights – The story of The Dubliners endelig tilbake til Nøtterøy Kulturhus!

Gode musikere og historier bringer deg gjennom de 50 årene med musikken og menneskene i det legendariske The Dubliners. Repertoaret til gruppa var enormt, og du får blant annet gjenhør med kjente sanger som The Wild Rover, The Black Velvet Band, The Irish Rover, Molly Malone, Finnegan’s Wake, McAlpines Fusileers, Raglan Road og selvfølgelig The Seven Drunken Nights.

Gled deg til en sjarmerende forestilling med høy allsangfaktor!

5 Stars - Theatre and Performance Magazine
    Don't Miss it - The Irish World