Soloppgangs-konsert

VARIGHET:

• Praktisk info

Portene åpner kl. 02.00.
    Gode parkeringsmuligheter på Verdens Ende.
    Parkeringsautomat. Gratis inngang for barn under 7 år.

Buss t/r Tønsberg.

Mer praktisk info.

• Eva Weel Skram med strykere på Verdens Ende

Velkommen til en magisk opplevelse på Verdens Ende når Eva Weel Skram tar med seg Thomas Stenersen og strykere inn i soloppgangen.

De siste par årene har Eva Weel Skram for alvor tatt steget opp til å bli en av landets aller mest folkekjære artister. Helt siden Eva begynte å synge på morsmålet etter deltagelsen i ”Hver gang vi møtes”, har det gått slag i slag for Sogndalsjenta. Høydepunktene fra de siste årene er mange.

”Selmas Sang” var temalåt for NRKs storsatsning Snøfall, og Evas fremføring av den vakre singelen ”Berre la meg vær” på NRK Lindmo var gripende og personlig, og traff publikum rett i hjertet.

Utsolgte hus i Operaen og Sentrum Scene i Oslo, Grieghallen i Bergen, Olavshallen i Trondheim, Nøtterøy Kulturhus i 2016 og utallige festivalsopptredener har åpnet øynene til publikum rundt om i landet, som vender tilbake gang på gang.

Singler som ”Hold meg” og den aller nyeste ”Om du vil”  har blitt lagt til rekken av tidligere hits fra ”Hver gang vi møtes” og Eva & The Heartmaker.

Eva har annonsert at flere singler kan ventes fra hennes kant utover våren, og på sensommeren slippes hennes første album på norsk.

Velkommen til en fantastisk morgen på Verdens Ende!

PS. Det er satt opp buss fra Tønsberg til Verdens Ende. Billett kjøper du separat eller i forbindelse med billettkjøp til konserten. Se her for tider etc.

Konserten er støttet av Vestfold fylkeskommune.

søndag 08. juli KL. 04:00

HVOR: Verdens Ende

VARIGHET:

• Praktisk info

Portene åpner kl. 02.00.
    Gode parkeringsmuligheter på Verdens Ende.
    Parkeringsautomat. Gratis inngang for barn under 7 år.

Buss t/r Tønsberg.

Mer praktisk info.