Lek for livet

ARRANGØR: Teater Ibsen

tor 19. mar — KJØP
  • Med aktører fra The Flying Seagull Project

Du har hørt om flyktningkrisen på Dagsrevyen. Men dette er ikke på TV. Det skjer her og nå. Foran deg.

Tenk deg at du befinner deg i en flyktningleir. Rundt deg er det hullete telt, stein, gjerder, bevæpnet politi, støv og dritt - og hundrevis av barn. Tenk deg at du samler femti av barna rundt deg i en sirkel. Du har nå én oppgave: Å få barna til å le.

Dette er hverdagen for klovene i The Flying Seagull Project. Siden 2007 har de spredd glede til de barna som har det aller vanskeligst i verden. De har sett de tristeste øyne lyse opp, og fått stumme barn til å prate.

Nå har grunnleggeren av The Flying Seagull Project endelig sagt ja til å fortelle historien om hvordan arbeidet startet, og hvorfor han har valgt å vie livet sitt til en sak man aldri helt kan vinne. Skuespiller Angelina Jolie har forsøkt å overtale ham. BBC har villet lage dokumentar om ham. Men det først nå, når Teater Ibsen i samarbeid med Turneteatret spurte om han ville lage en teaterforestilling, at svaret ble ja! Bli med og lek for livet!

På scenen står fem av medlemmene av The Flying Seagull Project. De kommer fra Norge, England og Hellas, og snakker alle sitt eget språk. Forestillingen er tekstet på norsk.

Fra The Flying Seagull Project: Ash Perrin,Bobby Beaumont, Bendik Nordgaard, Antigoni Papathanasiou, Emma Puddy. Tekst: Aslak Moe og The Flying Seagull Project. Regi: Aslak Moe. Scenografi: Mari Hesjedal. Lysdesign: Simen Høy Aasheim. Film: Megaphone Films Ltd.

Passer fra ungdomsalder og eldre.

tor 19. mar KL. 19:00

VARIGHET: ca 1 time og 30 min