Only Bones

søn 26. sep KL. 18:00

VARIGHET: Ca 45 min

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

søn 26. sep — KJØP
  • Hils på Thomas Monckton. Gummimannen og sirkusartisten som med sin hypnotiske kontakt med publikum skal vise deg hva det er mulig å gjøre innenfor en sirkel på en meters radius.

Og tror du at du vet hva han gjør? Da tar du grundig feil! Kom og se, kom og le. Barna elsker denne karen, men vi er helt sikre på at alle voksne også får en fantastisk morsom og forunderlig stund hos oss.

Om Thomas Moncton:
    Moncton er født i New Zealand hvor han lærte seg sirkusyrket. Han gikk videre på den internasjonale teaterskolen Lecoq i Paris. Nå har han base i Finland med kompaniet Kallo Collective som reiser verden rundt med sine kritikerroste og populære forestillinger.

“Monckton’s evne til å manipulere selv de minste kroppsdeler med en så stor letthet og samtidig holde en leken kontakt med publikum er helt unik!”
    Across The Arts

“En vakker hyllest til en manns utrolige fysiske evner”
    The Herald

søn 26. sep KL. 18:00