Små hager – store drømmer

ons 30. mar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 2 timer m/ pause

Bestill gjerne bord i foajeen før start for å sikre deg plass. Da setter vi fram snacks og drikke du har kjøpt og tilpasser stoler. Om du ikke vil sitte ved bord, må du ta med varene rett inn i salen. Foajeen åpner 1 time før arrangement. Dørene til salen åpner 30 min. før.

ons 30. mar — KJØP
  • Skap nydelige hager på liten plass.

Nåtidens hager er mindre enn de var før - hvordan skaper du en vakker hage på en liten plass? Den danske hageeksperten Claus Dalby viser hvordan du kan skape en grønn oase også når du har liten plass. Dalby har besøkt femten hager som alle har det felles at de er under 400 kvadratmeter, flere av dem enda mindre.

Og du, om hagen din skulle være større, er det fortsatt god inspirasjon å hente denne kvelden.

ons 30. mar KL. 19:00

VARIGHET: Ca 2 timer m/ pause