Små hager – store drømmer

tor 08. apr KL. 19:00

VARIGHET: Ca 2 timer m/ pause

Arrangementet i amfiet starter presis. Dørene åpner 30 min. før. Foajeén er åpen 1 time før .

tor 08. apr — KJØP
  • Skap nydelige hager på liten plass.

Nåtidens hager er mindre enn de var før - hvordan skaper du en vakker hage på en liten plass? Den danske hageeksperten Claus Dalby viser hvordan du kan skape en grønn oase også når du har liten plass. Dalby har besøkt femten hager som alle har det felles at de er under 400 kvadratmeter, flere av dem enda mindre.

Og du, om hagen din skulle være større, er det fortsatt god inspirasjon å hente denne kvelden.

tor 08. apr KL. 19:00

VARIGHET: Ca 2 timer m/ pause