Anders Jektvik

tor 12. nov KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Klubbscenen

VARIGHET:

Arrangemente starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tor 12. nov — KJØP
  • Anders Jektviks tekster og melodier, kombinert med en stemme og fjetrende gitarspill, har berørt norske TV-seere, radiolyttere og konsertgjengere siden han dukket opp på den nasjonale arena i 2012.

Anders er en av vår tids sterkeste låtskrivere og visestemmer og har rukket å bli en etablert artist med utsolgte hus.

Våren 2020 Skal Anders ut på veien igjen, denne gangen alene og sårbar, direkte, nær og med nye låter i kofferten. Første singel ut er «Likast for dæ det». En låt hvor Anders først og fremst tar teksten og formidlingen tilbake. Tung radiorotasjon har spilt han inn i de tusen hjem.

Velkommen til et nært og intimt møte med en av Norges fremste tekstforfattere.

"Ett av de største talentene i landet."- Jan Eggum

tor 12. nov KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

VARIGHET:

Arrangemente starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

tor 12. nov — KJØP