Halvor Johansson – Ta deg sammen

VARIGHET: ca 1 time og 10 min

ARRANGØR: Standup Norge

fre 25. sep — KJØP
  • Stand Up Norge er stolte av å presentere «Ta deg sammen» – Halvor Johanssons første soloforestilling.

Halvor Johansson er på vei mot å bli en av landets mest populære standupkomikere. De siste årene har han spilt i flere forestillinger på Latter i Oslo hvor han har briljert med sine hardtslående betraktninger om private, hverdagslige og aktuelle tema. Morgensendingene hans på Radio Rock er også blitt en snakkis og videospalten «Ta deg sammen», hvor Halvor tar et oppgjør med folk og fe han mener fortjener å høre det, har flere millioner avspillinger på Facebook.

Det kommer garantert noen klare meldinger om feil, mangler og forbedringspotensialet til Nøtterøy og folka som bor der.

Se frem til en humorkveld av ypperste klasse med en av landets morsomste og mest frittalende komiker!

fre 25. sep KL. 21:00

VARIGHET: ca 1 time og 10 min