Mezzoforte

lør 07. mar KL. 20:00

VARIGHET:

lør 07. mar — KJØP
  • Mezzoforte tilbake i Norge!

Med sin instrumentale jazz/funk/fusion var de det første islandske bandet som oppnådde internasjonal suksess, og hadde blant annet en stor hit med «Garden Party» i 1983.

De er kjent som et utrolig bra liveband, som imponerer stort med sitt samspill, presisjon og soloprestasjoner. Bandet stiller knallsterkt med alle de fire originalmedlemmene, Fridrik Karlsson, Eythor Gunnarsson, Gulli Briem og Johann Asmundsson. Med seg har de også svenske Jonas Wall på saksofon og islendingen Ari Bragi Karason på trompet m.m.

Se frem til en groovy aften med klassiske hits fra Mezzoforte.

lør 07. mar KL. 20:00

VARIGHET: