Fotballklubben

fre 06. mar KL. 20:00

VARIGHET: ca 1 time og 30 min

fre 06. mar — KJØP
  • For mer enn tusen år siden sparket engelskmennene det hele i gang, med penisen til en dansk konge som ball. Siden har engelske spillere, managere og eiere gitt oss førsteklasses opplevelser og uendelig mye å snakke om.

Nå kommer Aleksander Schau og Thomas Aune fra podkasten Fotballklubben for å fortelle deg om noe av det underholdende som har skjedd siden den gang.

Det blir fotballspillere som har jaget folk med samuraisverd gjennom gatene, hamret innpå amfetamin og apekjertler og sloss om plassen i møkkete badekar.

Og så klart også manageren som skremte spillerne med døde duer, klubbmaskoten som ble ordfører og den voldelige buktalerdukken i Torquay. I det hele tatt, 90 minutter fylt av alt du bør vite og elske fra engelsk fotballs historie.

fre 06. mar KL. 20:00

VARIGHET: ca 1 time og 30 min