Ine Hoem

ons 04. mar KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Klubbscenen

VARIGHET: ca 60-75 min

Arrangemente starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

ons 04. mar — KJØP
  • Ine Hoem er en norsk låtskriver og artist med en stemme som treffer deg rett i hjertet. I musikken sin henter hun inn elementer fra både moderne elektronisk popmusikk og jazz-universet.

Hoems gjennombrudd kom med albumet «Angerville», og singelen «This Year» som har over 4 millioner avspillinger på Spotify. Låten fikk mye spilletid på norsk radio, og figurerte også i den amerikanske TV-serien «Degrassi».

I 2017 kom oppfølgeren som ble produsert i samarbeid med Tobias Fröberg (Ane Brun, Bjørn Eidsvåg). I kjølvannet av albumslippet turnerte Ine Hoem som support for Veronica Maggio og spilte en mengde klubbkonserter og festivaler i Norge.

Ine Hoems tredje album som slippes 24. januar, er hennes første med norske tekster. Hun har med seg David Wallumrød (keys), Bjørn Sæther (trommer) og Jo Berger Myhre (bass).

ons 04. mar KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

VARIGHET: ca 60-75 min

Arrangemente starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

ons 04. mar — KJØP