Ine Hoem

ons 04. mar KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Klubbscenen

VARIGHET: ca 60-75 min

Arrangemente starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

ons 04. mar — KJØP
  • Ine Hoem slapp det nydelige albumet "Hundre Dager", fredag 24. januar. Dette er hennes første album på norsk, og nå planlegger hun en liten norgesturné i mars og april!

Ine Hoem er en norsk låtskriver og artist med en stemme som treffer deg rett i hjertet. I musikken sin henter hun inn elementer fra både moderne elektronisk popmusikk og jazz-universet.

Hoems gjennombrudd kom med albumet «Angerville», og singelen «This Year» som har over 4 millioner avspillinger på Spotify. Låten fikk mye spilletid på norsk radio, og figurerte også i den amerikanske TV-serien «Degrassi».

I 2017 kom oppfølgeren som ble produsert i samarbeid med Tobias Fröberg (Ane Brun, Bjørn Eidsvåg). I kjølvannet av albumslippet turnerte Ine Hoem som support for Veronica Maggio og spilte en mengde klubbkonserter og festivaler i Norge.

På sitt nye album har hun med seg David Wallumrød (keys), Bjørn Sæther (trommer) og Jo Berger Myhre (bass).

ons 04. mar KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

VARIGHET: ca 60-75 min

Arrangemente starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

ons 04. mar — KJØP