Bare Egil og Aslags familieshow

ons 26. feb KL. 18:00

VARIGHET: Ca 1 time

ons 26. feb — KJØP
  • Aslag Guttormsgaard og Egil Hegerberg har spilt sammen i over 25 år i band som Hurra Torpedo og Black Debbath. Aslag er også velkjent fra diverse roller i barne-TVserier som Hønsemannen, Lesekorpset og Kometkameratene. Egil er kjent fra TV-programmer som Brille og Nytt på nytt og sitt eget Bare Egil Band, som har vist seg å ha stor gjennomslagskraft både blant barn og voksne.

Sammen presenterer de et superpopulært barneshow i grenseland mellom konsert og teaterstykke. Dette er nemlig et svært morsomt, men til tider også et svært utfordrende show for barna. Her får de ofte sitt første brutale møte med alt fra ironi til en del ubehagelige sannheter som de kanskje ikke er helt vant til å høre, som at barn faktisk er en god del dummere enn voksne og at de også er svært bråkete. Det siste er på mange måter en selvoppfyllende profeti for det blir som regel et voldsomt engasjement i publikum.

ALDER: Fra 6 år. Gøy for voksne også!

ons 26. feb KL. 18:00

VARIGHET: Ca 1 time