Temporary

tor 12. mar KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Klubbscenen

VARIGHET: Ca 1 time

Arrangemente starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tor 12. mar — KJØP
  • Med klare nikk til artister som The Tallest Man on Earth, Jonas Alaska og Whitney, er de to 24-åringene i Temporary aktuelle med sitt andre album.

Fra fulle hus på Byscenen i Trondheim og landsdekkende sommerturné med spilling på profilerte festivaler som Trænafestivalen og Pstereo, til live-opptreden på NRK i beste sendetid og bemerkningen om å være «et finstemt, gjennomtenkt og utmerket band» (Ola Jacob Hoel/Adresseavisa).

Temporary har benyttet tiden etter slippet av debutalbumet, «When I Leave» på å bygge seg større. Nå har duoen flyttet til Oslo, teamet sammen med produsent Jørn Christensen (jobbet med bl.a. DeLillos & BigBang) og gått i gang med innspillingen av nytt materiale. Dette vil bli å høre på konserten hos oss, i tillegg til tidligere låter.

SITATER:
    Rubato.no på konserten under Trondheim Calling (5/6):

"Låter som "Wrecked" og Tallest man on earth"-inspirerte "Tumbling down" har nok kvalitet til at det aldri blir kjedelig på festivalens hovedscene. Mikael Øgaard og Jonas Peitersen har begge en stemme som overgår det aller meste innen norske artister."

Adresseavisa om debutalbumet «When I Leave» (4/6): «Kuttene på debutalbumet preges både av sterk inderlighet og høy teknisk kompetanse på alle fronter. ... Temporarys "When I Leave kommer til å gjøre bandnavnet til skamme, albumet kommer til å vare lenge.»

tor 12. mar KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

VARIGHET: Ca 1 time

Arrangemente starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

tor 12. mar — KJØP