Signe Marie Rustad duo

tor 27. feb KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Klubbscenen

VARIGHET:

Arrangemente starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

tor 27. feb — KJØP
  • Etter å ha fanget oppmerksomheten til det stadig voksende norske americana-publikummet med debutplata i 2012, skapte elverumsingen Signe Marie Rustad for alvor bølger med kritikerroste og sjangeroverskridende «Hearing Colors Seeing Noises» i 2016 som også ble anerkjent med en Spellemann-nominasjon.

Nylig kom det tredje albumet, som av mange allerede har blitt utropt til årets album, med blant annet en blank sekser i Dagbladet.

På When Words Flew Freely, returnerer Rustad med den glassklare, kraftfulle stemmen og de poetiske sangene som har gitt henne en lojal fanbase her til lands. Etter en periode med omveltninger i livet, fikk Rustad skrivesperre og sluttet å lage musikk. Platetittelen henspiller på tiden da livet var i flyt og ordene stort sett kom til henne uten problemer.

Til Nøtterøy Kulturhus kommer Rustad med sin mange-årige musikalske partner, den anerkjente folkemusikeren Annar By.

Frem mot sommeren 2020 er Rustad ute på en slippturné der det stadig legges til datoer, med høydepunkter som support for Madrugada på Sentrum Scene i desember og opptreden på det viktige tilskuddet i Norges festivalfauna, nemlig Interstate 20 - Oslo Americana Weekend, i. januar.

Dagbladet
    6/6 «Albumet bygges mesterlig med tittellåten, et «preludium», som grunnmuren. Reisverket kommer deretter sakte, men sikkert opp, med folk-låter og mer countryorienterte sanger, på et uvanlig sterkt album.»

Musikknyheter
    10/10 «Signe Marie Rustad, hva er det du har gjort? Vel, du har laget en klassiker av et album.»

Mitt liv som Erik
    6/6 «For å ha sagt det først som sist er When Words Flew Freely en ekstremt ambisiøs, for ikke å si visjonær plate. Dette er et mesterverk, en type plate vi knapt har hørt maken til fra en norsk artist.»

tor 27. feb KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

VARIGHET:

Arrangemente starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

tor 27. feb — KJØP