Jul med Marius og venner

søn 06. des KL. 15:00

VARIGHET: ca 1t og 50 min med pause

søn 06. des — KJØP
  • Nøtterøymannen Marius Roth Christensen er en allsidig kar som vet å skape høytidsstemning. Han har holdt utallige konserter i Nøtterøy Kulturhus og vi er strålende fornøyd med at han igjen setter av tid til sitt favorittpublikum. Denne julekonserten, som vi nå velger å kalle en tradisjon, tar han med seg noen av sine beste venner for å lage en deilig høytidsstemning.

Marius ble først kjent som gitarist og vokalist i rockebandet Seigmen. Han studerte siden ved Østlandets Musikkonservatorium og Statens Operahøgskole. I 2006 debuterte han ved Nasjonaloperaen i rollen som Tamino i Tryllefløyten – en rolle han senest gjorde igjen høsten 2017. Fra 2013 har han vært fast medlem av solistensemblet og sunget mange store roller. Seigmen gjorde comeback i 2014 og fyller fortsatt store scener i Norge og Europa.

søn 06. des KL. 15:00

VARIGHET: ca 1t og 50 min med pause