Jul med Marius og venner

søn 06. des KL. 15:00

VARIGHET: ca 1t og 50 min med pause

Arrangementet i amfiet starter presis. Dørene åpner 30 min. før. Foajeén er åpen 1 time før .

søn 06. des — KJØP
  • Marius Roth Christensen er en allsidig kar som vet å skape høytidsstemning.

Marius har holdt utallige konserter i Nøtterøy Kulturhus og vi er strålende fornøyd med at han igjen setter av tid til sitt
    favorittpublikum. Denne søndagen tar han med Knerten Kamfjord (kontrabass) og Ivar Anton Waagaard (flygel) for å skape en deilig førjulskonsert.

søn 06. des KL. 15:00

VARIGHET: ca 1t og 50 min med pause