Louis Jacoby

søn 02. feb KL. 18:00

VARIGHET: ca 1t og 50 min

søn 02. feb — KJØP
  • Nå er han tilbake i Nøtterøy Kulturhus – denne gang på hovedscenen!

Louis Jacoby har solgt i bøtter og spann av sin seneste CD «Litt gammal» og likeledes tilhørende T-skjorter. Han er stadig aktuell og langt fra «litt gammal» i sine viser og humor. Han når oss alle enten det gjelder skjærgårdsviser, visene om unger, om samliv og om kjærlighet. Nye viser drysser ut av ermet, og han har alltid noe nytt på programmet – men noen av klassikerne må være med.

En konsert uten «Hverdag» går bare ikke, sier han. Like kjent som han er for visene, er han for den helhetlige forestillingen med mellomstikk og humor så salen gapskratter.

søn 02. feb KL. 18:00

VARIGHET: ca 1t og 50 min