Nøgne Ø

lør 01. feb KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Foajé

VARIGHET:

Arrangementet starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.
  • Nøgne Ø kommer igjen med et spennende foredrag for alle ølelskere! Som et ledende bryggeri blant håndverksbryggerier i Norge har Nøgne Ø ofte gått i bresjen for å fremme interessen for nye øltyper.

Nøgne Ø ble startet opp i 2002 i en garasje i Grimstad av de to hjemmebryggerne; Kjetil Jikiun og Gunnar Wiik. I en tid da det kun var lyse pilstyper tilgjengelig, viste det seg raskt at håndverksøl var vanskelig å selge. I dag er det mange som er takknemlige for staheten til Kjetil Jikiun.

Gjennom ølsmakingen ser vi hvordan ølen har forandret seg, og hvordan Nøgne Ø har satt sitt eget særpreg på dem i nyere tid.

Du vil få smake 5-6 ulike øl denne kvelden; noen nyheter med lett drikkelighet og noen klassikere. Vi kjører quiz med premier til alle!

Følg med på nettsiden vår for nærmere informasjon om hvilke typer du får smake på.

Aldersgrense: 18 år.

lør 01. feb KL. 19:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Foajé

VARIGHET:

Arrangementet starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.