Unnveig Aas

fre 31. jan KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Klubbscenen

VARIGHET:

Arrangemente starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

fre 31. jan — KJØP
  • I 2017 slapp Holmestrandingen Unnveig Aas sitt debutalbum «Old Soul» til strålende kritikker. Tønsberg Blad, som ga plata terningkast 6, uttalte at: "Det finnes musikk du rett og slett bare har lyst til å slå armene dine rundt og holde hardt inntil hjertet ditt". Nå har Unnveig Aas fulgt opp med albumet «Young Heart» som har blitt like godt mottatt - og nå skal hun ut på veien med de nye låtene.

Unnveig, som også er forfatter og har gitt ut to diktsamlinger, skriver poetiske og såre tekster som hennes nydelige stemme fremfører på en ektefølt måte. Musikken er satt sammen av elementer fra alt fra country, pop, singer/songwriter til rock.

Med seg har hun et imponerende liveband; Roger Græsberg (gitarer), Morten Andreassen (bass), Jørgen Natland Apeness (trommer, perkusjon) og Krister Skadsdammen (steel gitar).

fre 31. jan KL. 20:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

VARIGHET:

Arrangemente starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

fre 31. jan — KJØP