Exo Kids

søn 26. jan KL. 13:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus,Klubbscenen

VARIGHET: Ca 45 min

Arrangemente starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

Utenfor kulturhuset eller nedenfor v/kulturskolen, oppe på Tinghaug og ved Borgheim skole på kveldstid. Parkering utenfor REMA er ikke tillatt, man kan risikere å få bilen tauet vekk.

søn 26. jan — KJØP
  • Visste du at det finnes milliarder av planeter utenfor vår egen galakse? De kretser rundt en stjerne, slik jorda kretser rundt sola, og kalles exoplaneter.

Tror du det lever noen der?

Bli kjent med Tilly som møter den utenomjordiske skapningen Exo. Han er helt alene i universet, men vil helst ikke være venn med noen som er annerledes enn seg selv. Tilly tror ikke på at han har kommet gjennom en sølepytt-portal, så Exo bestemmer seg for å bevise at det er sant. Det blir en spektakulær reise i rommet!

Bli med Exo Kids og syng, klapp, dans og svev blant stjernene! Kanskje du blir kjent med noen nye skapninger også?

Exo Kids er historiefortelling i konsertformat, framført av Signe Marie Sørensen og Trond Helge Bårdsen på Klubbscenen i kulturhuset.

Alder: 3 - 8 år.

søn 26. jan KL. 13:00

HVOR: Nøtterøy Kulturhus, Klubbscenen

VARIGHET: Ca 45 min

Arrangemente starter presis. Foajeén er åpen 1 time før og 1 time etter.

søn 26. jan — KJØP