Det Betales

fre 17. jan KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 45 min

fre 17. jan — KJØP
  • Det Betales fra Drammen er kjent for de fleste, og mer enn 40 år på veien har gjort bandet legendariske.

Special guest: Lasse Sagen

De har spilt mer enn 50 konserter på The Cavern Club i Liverpool, og blitt utropt av The Beatles' første manager Alan Williams til verdens beste Beatles tribute band. Det er ikke fordi de ligner på originalene utseendemessig, men fordi de har energi, troverdighet, humor og ekte kjærlighet til musikken de spiller.

Deres nye show Best of Beatles er en reise gjennom hele Beatles epoken. Alle de store slagerne kommer på rekke og rad. Alle de mest kjente melodiene er med : She loves you, Yesterday, A hard days night, Help, Ticket to ride, Here comes the sun, All you need is love, Hey Jude og mange andre hits.

Publikum kan synge med så mye de orker, for her er det høy allsangfaktor!

fre 17. jan KL. 20:00

VARIGHET: Ca 1 time og 45 min