Un Poyo Rojo

ons 11. mar KL. 19:30

VARIGHET: Ca 1 time

ons 11. mar — KJØP
  • Stuntmen og dansere. Akrobater og sportsutøvere. I en tom garderobe leker to menn med bevegelser, en radio og tynne shorts.

De atletiske kroppene til Argentinske Luciano Rosso og Alfonso Barón beveger seg elegant fra bryting til dans med en rå akrobatikk. Un Pojo Rojo er en komisk og leken time om menn. Du kan la deg provosere, begeistre og overraske.

Vi så forestillingen på Edinburgh Fringe, tok en prat med den Argentinske ambassadøren samme kveld, og bestemte oss for å bringe denne herlige forestillingen til Norge og Nøtterøy!

(6) “En styrkeprøve med virile kamphaner fremført med imponerende fysikk, uslåelig timing og karisma av Alfonso Baron og Luciano Rosso”
    - The Stage
    (6) “Hysterisk morsomt og vanvittig imponerende fysisk stykke”
    - Broadway Baby