Korskolens Vårkonsert

ARRANGØR: Kirkens Korskole

ons 06. mai — KJØP
    tor 07. mai — KJØP
  • Korskolen feirer sitt 30 - års jubileum og Vårkonserten er avslutningen på en flott festival som strekker seg fra 22. mars til 7. mai.

På denne konserten får du høre Infantimus (6. mai),
    Aspirantkoret, (7. mai) Barnekantoriet, Guttekoret,
    Ungdomskantoriet og Kammerkoret synge fra et rikholdig repertoar.

Med seg har Korskolen Jon Rosslund, Olaf Knerten Kamfjord, Terje Johannesen og Øystein Trollsås og selvsagt «De 4 Kantorer».

Det er avskjed med russen 7. mai.

Velkommen!

ons 06. mai KL. 18:00