No.4

lør 29. feb KL. 20:00

VARIGHET: ca 1 time og 30 min

lør 29. feb — KJØP
  • No. 4 har rukket å bli et av Norges mest elskede band på fem korte år. Med ærlighet, snert og en unik evne til å se de store historiene i det hverdagslige har de gitt ut to Spellemann-nominerte album, solgt tusenvis av billetter over hele landet og toppet plakaten til Øyafestivalen.

Live byr bandet på dans, tårer og allsang, og etter deres første konsert av seks på Parkteatret i november 2018 meldte Dagsavisen at “No. 4 har blitt et av Oslos største band” og trillet terningkast fem.

lør 29. feb KL. 20:00

VARIGHET: ca 1 time og 30 min